Rólunk

A Viasat World egy nemzetközi szórakoztatóipari csoport, mely 43 országban 27 fizetős TV csatornát kínál, továbbá egyes területeken on demand tartalmakat is.

Portfóliónk faktuális es történelmi alapokon nyugvó szórakozást kínál, továbbá filmeket, sporttartalmakat és izgalmas eseményeket az eSport világából. Tartalmaink 17 ország 100 millió háztartásában érhetőek el. Legkedveltebb márkáink a TV1000, a Viasat Explore, a Viasat History, a Viasat Nature és a Viasat Sport.

Független médiacégünk Európa számos országában rendelkezik irodával. Nemzetközi partnereink es terjesztőink segítenek abban, hogy küldetésünk teljesüljön: az egyik legjobb szórakozási lehetőséget kínáljuk a világon.

Történetünk a Modern Times Group nemzetközi médiacégnél kezdődött: 2003-ban házon belül kezdtük a csatornák előállítását a Viasat műholdas TV platform részére Skandináviában és a Baltikumban. A következő 12 évben Kelet- és Közép-Európában, Oroszországban, a FÁK-ban, Afrikában és a világ más országaiban terjeszkedtünk.

2015 októberében független cég lettünk. A nézők körében közkedvelt TV csatornáink nevét felhasználva, 2016 májusában az MTG World-ről Viasat World-re változtattuk cégünk elnevezését.

Kapcsolat:
Viasat World Ltd.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. A épület 6. emelet

Horváth Tamás
Country Manager
+44 7595 067079
e-mail: tamas.horvath@viasatworld.com

Pintér Kathrin
Sales & Marketing Manager
+36 30 98 24 001
e-mail: kathrin.pinter@viasatworld.com